BORSTVOEDING

Het boek "Voeden met vertrouwen" heb ik geschreven voor alle moeders die borstvoeding geven en daar problemen in tegenkomen. Met dit boek hoop ik bij te dragen aan het vergroten van het aantal kinderen dat (lang) borstvoeding krijgt. Ik hoop moeders te kunnen inspireren om hun eigen borstvoedingsweg te bewandelen en zich met hart en ziel te verbinden aan het geven van borstvoeding aan hun kind(eren). Ze te helpen om problemen te overwinnen. Maar vooral om moeder en kind te laten genieten van borstvoeding.


Je kunt een paar pagina's van het boek lezen op blurb.com. Ook de inhoudsopgave is daar te vinden. Wil je het boek ontvangen, vul dan het formulier hiernaast in. Er zijn drie versies van het boek verkrijgbaar.


Digitale versie

Deze versie is geschikt voor e-readers. In deze versie zitten hyperlinks naar informatie en oefeningen op internet. Heb je geen e-reader, maar zou je het boek wel als e-book willen lezen, dan is dat mogelijk. Je kunt dan gratis software downloaden via onderstaande link, waardoor je pc of laptop als ereader kan fungeren.


klik hier voor de digitale versie. En klik hier voor het downloaden van gratis software voor je pc/laptop.


PDF-versie

In deze versie staan wel verwijzingen naar informatie en oefeningen, je zult ze dan echter zelf moeten opzoeken.


Klik hier voor de voorkant van het boek en hier voor de pdf.


Gedrukte versie

Dit is een boekje in pocket formaat. Het bestaat uit 98 pagina's.


Zowel de digitale versie als de pdf-versie verstrek ik op basis van waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je ze in principe gratis ontvangt. Wanneer het boek waarde voor je heeft en je er wat voor zou willen betalen, dan zou ik het fijn vinden als je het bedrag dat het voor jou waard is wilt overmaken op mijn bankrekeningnummer 47.30.50.811 . De gedrukte versie kost tien euro, exclusief verzendkosten. Dit bedrag vraag ik in verband met de kosten die ik moet maken om het boek te drukken.

Vraag de gedrukte versie van het boek "Voeden met vertrouwen" aan.